8.12.2011

*Puuuh, puuuuuh*

Pohdin tässä kovasti minun ja Chilin agilityja ja tulevaa kesää.. Miten tämän kaiken saisi pidettyä mielessä? Miten kaiken saisi selkiytettyä päässä? Miten näkisin parhaiten tavoitteet ja niiden saavutuksen?


Päädyin yhteen ratkaisevaan asiaan. Kaikki nämä asiat on saatava kirjalliseen muotoon.. Ja päädyin lopulta herättelemään tämän blogin henkiin. Siitä tuo otsikko eli puhalluselvytykset blogille *puuh,puuh* ;)


Blogin kolminaisuus tulee olemaan minä, Chili ja agility ;) Eli miten näistä kolmesta saadaan paketti kasaan ;)


Tästä tämä siis lähtee :)


Tavoitteet tulevaan kesään:
*Saada nollat kasaan SM-kisoihin ja karsintoihin (yksi nolla on jo plakkarissa;).
*Suoriutua kummastakin kisasta kunnialla läpi :D eli saada puhtaat suoritukset.


Matka on pitkä ja paljon erilaista treeniä tarvitaan mm.:
*Kontaktit nopeammiksi ja suoritusvarmoiksi.
*Kepeille lisää kestävyyttä ja kulmien hakua
*Minun hutilointi pois ja oikeanlaista rytmitystä radalle. Harrin sanoin: miten voi olla niin vaikea pitää homma kasassa 50 sekunnin ajan;)
*ja paljon, paljon muuta.. 


Tällä hetkellä treenataan säännöllisesti kaksi kertaa viikossa. Torstaisin käydään Huittisen Harrin treeneissä ja sunnuntaisin oman seuran treenit a´la Laura ja Lotta. Me päästiin Chilin kanssa Takkujen valmennusryhmään ja näin ollen parin kuukauden välein käydään Niina-Liina Linnan treeneissä. Ja sitten miten ehditään niin käydään treenaamassa yksinämme, mutta pakko myöntää, että tässä kohtaa työ haittaa harrastuksia. 


Huh eli tästä tämä lähtee.


Ai mitä terriereille kuuluu? Vinski porskuttaa edelleen mikä on kyllä suoranainen ihme. Manta on Manta vaikka voissa paistais ;) Se pääsee aina joskus treeneihin (ja on siitä hyvin onnellinen). Eiköhän sen voisi ilmoittaa kesällä myös kisoihin;)


Kommentteja ja teidän mietteitä otetaan mielellään vastaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti