5.1.2012

Ei pysynyt lähdössä ei... Ja pikkujoulugolfia.

Ja näin alkaa olla pyhät takanapäin.. Kaikille lukijoille oikein hyvää uutta vuotta!!! :) Hiljaiseloa on vietelty juuri noiden pyhien ja niihin valmistautumisen merkessä.. ;)


Uutta vuotta meidän poppoo vietti Levillä. Pitkästä aikaa päästiin Chilin kanssa potkukelkkailemaan ja voi vitsi kun se on siinä taitava! Ravaa nätisi koko matkan eikä vilkuile muita ohikulkijoita. Pitää varmaan ostaa jonkinlainen kelkka kotiinkin nyt kun tuota lunta on tullut ;) Kiitos Teiskoon vuoden vaihteesta! :)


Tänään oli vuoden ensimmäiset treenit. Me käydään siis joka torstai SportDogParkilla Huittisen Harrin treeneissä. Harrille kuuluu iso Kiitos siitä edistymisestä missä me tällä hetkellä ollaan! Olen saanut häneltä tosi paljon vinkkejä Chilin ohjaukseen ja treenaamiseen. Viikottainen treeni hänen luonaan on tehnyt siis parhautta! ;) 


Huomioita tämän päivän treeneistä:
*Minun lähtövarma koirani ei pysynyt lähdössä!! Whaaat?! Tuli ekan esteen ilman lupaa tai nousi seisomaan.. Mitä ihmettä?!! Tämähän lupaa todella hyvää sunnuntain kisoihin..Aargh... Toivottavasti oli vain jotain tilapäistä häiriötä eikä sen kummempaa. Chiliin on nimittäin voinut aina luottaa, että se pysyy lähdössä (toisin kuin Manta). Pakko käydä huomenna ottamassa pysymisharjoituksia, muuten ei ole mielenrauhaa mennä sunnuntaina kisoihin. 
*Okseritreeniä kaivataan taas ja kipeästi.. Ekalla radalla ei pysynyt millään, toisella onneksi ei tiputtanut kertaakaan.. Mutta tiedän tämän olevan muutenkin meille heikko kohta, joten treenin alle vain. 
*Kepit meni todella hyvin joka kerta. Ekalla kerralla käytiin yhdessä laittamassa keppien päähän piiloon lelu ja se näkyi riittävän lopputreenien ajan. 
*Puomin kontakti oli aivan onneton.. *huooooh* Hyviä vinkkejä otetaan vastaan miten sen saa etenemään puomilla loppuun asti riippumatta siitä missä mie olen?!?!


Miun työpaikan kehittämistiimin kanssa käytiin pikkujouluissa kokeilemassa golfia. Siinä opetellassa tuli mieleen miten hyvä rinnakkaislaji golf voisi ollakaan:
*Näin alkuun keskittymisharjoituksena. Joka kerta lyöntiä harjoitellessa pitää miettiä miten ovat pää, vartalo, jalat, kädet.. Vaatii siis hyvää keskittymistä, jotta saa pallon lyötyä oikein.. Tämä tietysti helpottuu, kun oma asento löytyy mutta näin aluksi hyvää harjoitetta keskittymiseen. 
*Vartalonkiertoharjoituksena. Monesti agilitykentällä juostaan niin, että varpaat osoittaa eri suuntaan kuin kädet / muu kroppa. Golfissa saisi todella hyviä vartalonkiertoja agilitya ajatellen.. 


Juu, mutta ei minusta tule kyllä golfaria ei.. Ei se nyt niiin paljon sytyttänyt.. Jonkinlainen kunnonkohotuslaji pitäisi kyllä löytää.. Ideoita? En oikein tiedä mikä olisi se "minun" lajini. Jotain pitää kyllä löytyä, jotta jaksaa paremmin juosta.. 


Seuraavat kisat ovat siis nyt sunnuntaina. Suurempia tavoitteita ei ole muuta kuin, että saisin pidettyä homman kasassa alusta loppuun asti ;) Katsotaan miten käy.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti