21.2.2010

Agitreenit

Viime tiistaina oli ohjatut agitreenit Chilin kanssa ja siitä myöhästyneet päivitykset.


Vasen puoli siis ohjatusti (numerot). Kaksi eri treeniä, jotka kummatkin tehtiin peilikuvana. Älyttömän hyvä harjoitus! Valssit taipuivat paremmin toisin päin kuin toisin. Ensin tehtiin valkoiset. Chili jäi ykköshypyn taakse ja minä kävelin kakkoshypyn taakse. Sieltä kutsu ja pakkovalssi (niin ympyröissä kuin neliöissäkin). Toimi oikein hyvin. Sitten kolmoshypylle ja lähetys putkeen. Viitoshyppy kummastakin suunnasta niin, että minä kääntyneenä putkeen päin ja vasemmalla kädellä otin vastaan. Ensin tehtiin valkoiset neliöt. Kuutoshypylle kierto ja valssi. Toimi hyvin! Mutta valkoisia ympyröitä tehdessä eli peilikuvana, en saanut valssia ajoitettua kuutosen jälkeen. En sitten millään. En jotenkin hahmottanut hyppyä näin päin. Toimi silleen, että kuutoselle kierto, lähetys seiskalle ja takaaleikkaus. Bueno!:)
Sitten mentiin mustiin. Ohjaustyylit toimivat kumminkin päin. Chili jäi lähtöön ja minä kävelin lähelle kakkoshyppyä. Kakkoselle piti saada tiukka valssi. :P Ei taipunut meikäläinen ei. Tätä pitää treenata, että saadaan meikä tekemään kunnon haltuunotto ja Chili hyvin kääntymään. Putken (4) jälkeinen elämä toimi parhaiten niin (eli ei Maisan tapaan;), että viitoselle jaakotus,  lähetys kuutoselle ja seiskalle toimi parhaiten saksalainen. Kokeiltiin myös niistoa ja takaaleikkausta, mutta ei taipunut ei. Saksalaista pitää kyllä vielä vähän treenata;) Mutta tuntui toimivan erittäin  hyvin. Ekalla kerralla tein vahingossa seiskalle päälle juoksun, mutta sekin kyllä Chilille toimi..

Toisella puolella kenttää tein keppejä ja kontakteja yksittäin. Esteet eivät olleet kuvan mukaisesti, mutta kepit toimi Chilin kanssa tosi hyvin. Keinu oli erittäin positiivinen yllätys edelleen!!:) Nyt on kauhea agikuume, kun ollaan edistytty niin valtavin harppauksin kepeillä ja keinulla. Toivotaan, että pakkanen ei pauku huomenna ja päästään taas treeneihin.

1 kommentti:

  1. Uihh, mukava lukee toisten agipäivityksiä nyt, kun itekkin jotain siitä ymmärtää :)

    VastaaPoista