11.2.2010

Uuden blogin korkkaus

No niin, jospa sitä aloittaisi tämän blogin kirjoituksen aivan uudelta pohjalta:) Tervetuloa siis meidän uuteen ja hienoon blogiin. Tämä on vielä vähän vaiheessa, mutta pikku hiljaa mennään.

Tehdään nyt tähän alkuun päivitys missä mennään Mantan ja Chilin kohdalla.

Manta:
Tokossa edelleen voittajaluokassa. Edelliset kisat meni aika penkin alle, mutta koetetaan vielä josko sen kanssa jotain tulosta saisi :D Hyvä puoli oli se, että vaikeat liikkeet onnistuivat. Agilityssä on ollut pientä taukoa, mutta tarkoitus taas tsempata paremmin silläkin saralla. Viime viikonloppuna oltiin kisoissa. Vauhtia tuolla ötökällä oli kuin vuoristoradassa eli pitää vain ottaa paremmin haltuun. Oltiin Huotarin Peten kurssilla, jossa saatiin todella paljon vinkkejä ja ajatuksia tulevaisuuteen!

Chili the Silpuri:
Voittajaluokassa mennään. Avaus on jo tehty ihan hyvällä tuloksella. On osa-alueita joita pitää saada vielä kuntoon ennen seuraavaa koetta. Hiljaa hyvä tulee. :P Agilityssa ei olla vielä kisattu. Päästiin tänä syksynä agiryhmään, jossa on omat kouluttajat ja se on tuottanut tulosta!! Ollaan edistytty aivan hurjasti. Vielä pitää saada kepit ja kontaktit kuntoon niin oltaisiin kisavalmiita. Voisihan sitä kohta ilm. jollekin hyppyradalle. Chilin kanssa ollaan oltu joillakin agilitykursseilla ja saatu paljon eväitä treeneihin.

Nyt yritetään tormistautua tässä blogin kirjoittamisessa ja tuottaa ajatuksia / mietteitä treeneistä etteivät ne jäisi vain omaan päähän;) = unohtuisi kokonaan..

1 kommentti: