15.2.2010

Aksaa

Toivottavasti nuo eilen ladatut videot näkyvät? :)

Meidän tokoryhmällä on varattu hallivuoro sunnuntaisin BAT:n hallilta. Ei tullut sitten eilen lähdettyä, kun olin la-su yön töissä ja suuntasin sieltä suoraan Purinalle agikisoihin töihin. Illalla siis havaittavissa pientä väsymystä ja palelemista:P

Tänään sitten suunnattiin tyttöjen kanssa Purinalle treenaamaan. Siellä oli jo onneksi joku käynyt ja vähän levitellyt esteitä niin ei itse tarvinut kauheasta huhkia:P Yleensä siis esteet ovat jonkinlaisessa ratamuodostelmassa, mutta eilisten kisojen jälkeen ne vaan kannettiin keskelle kenttää.

Chilin kanssa pääpaino taas kepeissä ja kontakteissa. Aluksi kuitenkin laitoin kolme hyppyä vierekkäin 180 asteen kulmassa. Kokeilin eri vaihtoehtoja. Paras vaihtoehto oli, kun seisoin itse ensimmäisen hypyn takana ja tein pakkovalssin toiselle esteelle. Chili on tajunnut keppejen idean, joten pitää nyt hakea vähän vaikeutta niihin eli lelu päähän ja opettaa, että suorittaa ne loppuun olin mie missä tahansa. A-este meni hyvin. Sitten siirryttiin keinuun. Chili on ollut aina vähän arka keinulla, mutta bang-leikki on tähän tehonnut!!:) Kiitos Helena!! Chili oli tänään tosi rohkea ja meni hienommin kuin koskaan. Nyt nousi taas luotto tähänkin esteeseen että kyllä me keinu joskus opitaan.:) Lopuksi tehtiin ruutua. Ensin tehtiin ruutu kokonaisena. Super! Sitten lähetys ruutuun ja lelu takana. Super myös!:)

Manta teki kanssa kolmen esteen sarjaa. Mantan kanssa oli myös sama vaihtoehto paras kuin Chilillä. Eli kutsu ja pakkovalssi. Kepit haki hyvin eri kulmista ja kontaktit buenot. Lopuksi voittajaluokan luoksetulo, jossa lelu takana. Meni myöskin hyvin.

Huomenna olisi sitten Chilin ohjatut agitreenit:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti