22.2.2010

Sunnuntain tokotreenit eli kadonneen tunnarin metsästys

Heti töistä suoraan Keravalle tokotreeneihin.

Manta pisti taas parastaan. Eli ääninäytteitä ja purutikkuja;) Ensin ruutu. Kävin taputtamassa ja lähetys. Vähän liikkui seis-käskyn jälkeen, mutta upposi muuten hyvin ruutuun. Sitten harjoiteltiin ruudussa pysymistä, kun minä kävelin ympäriinsä. Manta on jotenkin ehdollistunut siihen kun käännän päätä ja olkapäätä niin lähtee ruudusta ennen käskyä. Lähti pari kertaa sen jälkeen, kun olin käynyt palkkaamassa. Tämä siis treenin alle. Sitten noutoa. Muuten ihan ok, mutta ääninäytteitä saatiin aivan urakalla. Eikä oikein tuntunut helpottavan. Ou jee.. Sitten tunnari. Oli aivan hukassa. Haisteli kyllä, mutta koetti ottaa suuhun kapuloita ja yritti pitää kiirettä. Päätyi sitten hätäratkaisuun eli toi väärän. Löysi sitten lopulta oikean ja toi purutikkuna takaisin. Näin pahasti ei ole pitkään aikaan purrut. Tehtiin vielä pari kertaa. Ei oikein ottanut tuulta alleen. Tunnarissa alkaa taas armoton treenaus. Puremiseen kokeilin sitä, että kentällä kuppi jossa nameja ja joutuu sen ohittamaan. Suht hyvin toimi. Yleensä jos Mantalla on monta asiaa ajateltavana, ääntelee ja pureskelee vähemmän. Jos Mantalle antaa tunnarikapulan suuhun ja kutsuu sivulle, ei pure kapulaa. Pureskeleminen tulee, kun joutuu kapulan hakemaan. Oisko kellään mitään hyviä ideoita?! Miten siis saisi yhdistettyä pitämisen liikkeeseen?

Chilin tunnarit eivät menneet sen paremmin. Ekana kuitenkin ruutu. Koetin lähettää heti ruutuun. Lähti hyvin, mutta jäi matkalle. Pakko oli viedä pallo. Ekalla kerralla ei suostunut pysähtymään vaan juoksi lelulle. Mervi tuli vartioimaan. Seuraavalla pysähtyi tosi nätisti. Lopuksi vielä läpijuoksu lelulle. Tämä homma toiminut paremmin Purinalla:P Sitten työn alle nouto. Chilille kapula suuhun ja kutsu viereen. Tehtiin puisella sekä metallilla. Toimi älyttömän hyvin!!:) Ehkä tässäkin liikkeessä alkaa tapahtumaan vihdoin edistystä. Kontaktitreeniä Tarjan ja Mervin ympäri. Tosi hyvin piti kontaktin (mikä siis tarkoitus), mutta perusasento kärsi kyllä pahasti. Jatketaan kuitenkin harjoitusta. Sitten se murheenkryyni eli tunnari. Lähti kyllä hyvin ja haisteli, mutta sitten jäi hoomoilasena ihmettelemään mitä piti tehdä. Toi ensin väärän. Löysi lopulta omansa. Toinen kerta ei sen parempi. Ou jee.. Käytiin sitten pari kertaa piilottamassa yhtä kapulaa. Toimi hyvin. Tämä liike myös Chillle työn alle. En tiedä yhtään, että mitä maaliskuun kokeesta tulee. Pitää aloittaa armoton treenaus:P 

1 kommentti:

  1. Voihan tunari! :) Miksiköhän se on niin vaikeaa, meidän pitäis kanssa ottaa tunari (nimen omaan yhdellä ännällä)työn alle, ipanat vaan vie kaikki mehut. :) Tsemppiä kokeeseen! Kiva että teidänkin blogissa on tas elämää. JEI!

    VastaaPoista